afdrukken

Bezoek Sint-Truiden

Adbij-, fruit- & marktstad!

UiT in Sint-Truiden

Kies een datum 
Kies een datum 

Daguitstap: Oost-Vlaanderen, het Heuvelland en “de muur”

Bezoek aan het Oost-Vlaamse heuvelland, met zijn mooie vergezichten en heuvelachtige parcours rond Oudenaarde. Bezoek aan de Chocolaterie en Likeurstokerij “De Klok” in Serskamp, ambachtelijke likeuren en delicatessen. Diner in Astene “Tfermetje”. ‘s Middags naar Oudenaarde bezoek aan stadhuis, “Het Hemelrijck” en de “Muur” van Geraardsbergen.

Het Oost-Vlaamse heuvelland", met zijn mooie vergezichten en heuvelachtig parcours in de streek rond Oudenaarde. We beginnen met een bezoek aan de Chocolaterie en Likeurstokerij “De Klok” in Serskamp met zijn ambachtelijke likeuren en delicatessen met de smaak van vroeger. Dineren gaan we te Astene in “Tfermetje”. De namiddag brengt ons naar Oudenaarde om te genieten van het prachtige stadhuis om te eindigen in “Het Hemelrijck” op de “Muur” van Geraardsbergen met een koffie en gegeerde mattetaart.

Programma
07.00 Uur: Vertrek te Zepperen. Parking VK Zepperen
08.30 Uur: Koffiestop in baanrestaurant “Groot Bijgaarden”
10.00 uur: Bezoek aan de artisanale likeur- en chocolaterie “De Klok” te Serskamp voor een bedrijfsbezoek met tussendoor een proeverij van het lekkers dat daar wordt gemaakt.
12.30 Uur: 3-gangen Middagmaal in “Tfermetje” te Astene in de omgeving van Deinze (Tomatenroomsoepje – kipfilet met champignonsaus, groenten en frietjes – crème brulée)
14.00 Uur: Koers richting Oudenaarde voor een bezoek aan het stadhuis met zijn prachtige zalen, interieur en wandtapijten. Geleid bezoek (inbegrepen) aan wandtapijtenzaal, volkszaal, schepenzaal, lakenhalle.
16.30 Uur: Vertrek richting Geraardsbergen, de bakermat van de “mattentaart” met bezoek aan de beruchte “Muur” en de Oudenberg met de bedevaartskapel. De verschrikking van menig "Flandrien" tijdens de voorjaarsklassiekers.
Afsluiten doen we op de “Muur” in “Het Hemerijck”met koffie en “MATTETAART”
18.00 uur: Huiswaarts richting Zepperen met een laatste halte aan het baanrestaurant te Leuven voor een sanitaire stop en verpozing.
20.00 – 20.30 uur verwachte thuiskomst.
Prijs : 55 euro / persoon
Bus : ‘De Witte Merel’, fooi, koffie met mattentaart, reisbegeleiding door Guy Loyaerts, bezoek ‘ De Klok’ en 3-gangen middagmaal te Astene
Inschrijven: 011.67.25.83 / 0474.86.25.28 (Polly) of 011.67.10.38 / lg.zepperen@telenet.be (Ivan) vóór 12 april 2018 op rekeningnummer BE46 7351 4500 0436 met vermelding : ‘Voorjaarsreis en je naam’
Je betaling is je inschrijving, eerst even verwittigen op één van bovenstaande nummers of mail!!! 
Vertrek: Parking VKZ zepperen, sportpleinstraat zepperen
Reserveren is verplicht

Begeleide uitstap of rondleiding

LocatieGIDS: Guy Loyaerts
SPORTPLEINSTRAAT ZN
3800 Zepperen

Datumwoe 16/05/18 van 07:00 tot 20:30

Prijs€ 55,0

OrganisatorLandelijke Gilde Zepperen, KVLV ZEPPEREN

Contactlg.zepperen@telenet.be
011 67 10 38

http://zepperen.landelijkegilden.be

UitvoerderGIDS: Guy Loyaerts

Websitehttp://zepperen.landelijkegilden.be

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by Tobania