afdrukken

Bezoek Sint-Truiden

Adbij-, fruit- & marktstad!

De Iqueeste

Op ontdekkings- en zoektocht door Sint-Truiden met een Ipad!

Afspelen |  Pauzeren |  Stop |  Geluid aan/uit |  Stel volume in |  Spring naar seconde Flash: TST - iQueeste2
Installeer de nieuwste Flash speler.

Iqueeste plattegrondDe I-queeste is een interactieve zoektocht door de straten van Sint-Truiden. Met de iPad in de hand wordt je begeleid op een queeste naar het Torengeheim van Trudo. Onderweg beantwoord je vragen en los je puzzels op die je telkens een stap dichter brengen bij het ophelderen van het mysterie. Je leert meer over de geschiedenis van de stad door diverse filmpjes en verhalen en je ontdekt de mooiste plekken van het stadscentrum. Een belevenis voor jong en oud!

Heb je de queeste succesvol voltooid? Dan maak je kans op een fantastische prijs. Eén keer per jaar worden namelijk verschillende leuke prijzen verloot.

De I-queeste is de ideale activiteit voor groepen, families en scholen. We raden een iPad per twee á drie personen aan (maximum vier personen). Reken erop dat de queeste ongeveer drie uur duurt, al zijn er diverse rustmogelijkheden onderweg in het groen of met een hapje en drankje. Huur een iPad bij Toerisme Sint-Truiden voor 14 euro of download de app in de Appstore voor 3,95 euro.

Gelieve de I-queeste op voorhand te reserveren. Je kan de I-queeste alleen spelen tijdens de openingsuren (iedere dag van 9 tot 17 uur)

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by anaXis