afdrukken

Leeuwerikenveld

Kleine maar verzorgde kampeerplaats met een afzonderlijk aangelegd tentenveld met alle nutsvoorzieningen voor doortrekpubliek te voet, per fiets of ander vervoer… Wilt u een plaats met elektriciteitsvoorziening en voor meerdere dagen?
Reserveer dan liefst op voorhand tel +32 (0)475-35 03 85 of info@mini-camping-leeuwerikenveld.be

Caravan of motorhome, vouwtentwagen:
Prijs:
€7,5 p.p. nacht per voertuig + €5 p.p.p.nacht
Tenten: €7,5 p. nacht per tent + €5 p.p.p.nacht
Supplement: elektriciteit - €2,5 per nacht
meer info:www.mini-camping-leeuwerikenveld.be

Type logie: Camping
Adres: Ransbergstraat 26, 3350 Linter
Deelgemeente: Neerlinter
Contact: Jos Scherens
Telefoonnr: +32 11 78 40 40 / +32 475 35 03 85

Reacties

Piet van Bavel 13/07/2015

Beste Jos en Nicole jullie zijn de ambassadeurs voor jullie prachtige omgeving. Wij hebben genoten van jullie camping en de mooie kleine cafeetjes in de omgeving. Wij zullen jullie zeker bij ons aanbevelen en komen zeker nog eens terug.

Steven Houben 1/07/2015

Aarzel nooit om een omweg te maken langs Leeuwerikenveld. Overnachten bij Jos & Nicole zal gegarandeerd waarde toevoegen aan je reis/tocht/weekend.

Bedankt voor het genereus onthaal en tot later,

Steven & Alice

Kiana Van den Nieuwenhuysen 3/05/2015

Hele gezeillige kamping, veel lieve mensen. Lekkere pistolets voor s'morgens, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Jos!

Bart van Os 29/04/2015

Weekendje weg voor handbaltoernooi in St. Truiden met de caravan. Leuk maar na veel file is het plezier weg totdat we even contact opnamen dat we later op de avond aankwamen. Een heel lief en vriendelijke stem van Nicole gaf rust. Bij aankomst was Jos op de camping en gaf ons een warm onthaal. Met Pasen een chocolade paashaas als verrassing voor je deur in de ochtend, het hoeft niet maar geeft aan dat er hart is voor de zaak. Erg bedankt en een aanrader voor iedereen op doorreis of een langere tijd om de omgeving te ontdekken. Groeten van Sandra en Bart

Jouw reactie

*

*

*

reactie *

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by anaXis